MENÜ

A GAZDAGSÁGHOZ JOGOM VAN

WALLACE D.WATTLES útmutatása szerint

WALLACE WATTLES

Wallace Wattles egész életét a jelen könyvben vázolt tudományos elvek és módszerek kidolgozásának szentelte.

 

A próba-szerencse eljárás, valamint rengeteg tanulás és gondolkodás révén élesítette és csiszolta módszereit, s életének utolsó éveiben a bőség nyilvánvaló bizonyítékaival is szolgált.

 

Az 1800-as évek végén született, s életének nagy része szegénységben, vagy a szegénységtől való félelemben telt.

 

Ahogyan Florence lánya írja: "Mindig azt tervezgette, hogyan teremthetné meg családja számára azokat a dolgokat, amelyek a tehetős életvitelt lehetővé teszik. Mindeközben egy pillanatra sem veszítette el a Teremtő erejébe vetett bizalmát, amely minden rosszat jóra fordít, és minden férfit és nőt részesít az élet jótéteményeiből. "

 

Florence a következőképpen folytatja: "Élete későbbi éveiben szinte szünet nélkül írt. Ez volt az az időszak, amikor a maga mentális képét kialakította. Önmagát sikeres írónak, erőteljes egyéniségnek és fejlődő embernek látta, s ekkor fogott hozzá víziójának megvalósításához... Könyveinek minden egyes lapját személyesen megélte. Az utolsó három évben rengeteg pénzt keresett, s kiváló egészségnek örvendett, az idős korából fakadó gyengeséget leszámítva. Élete csakugyan az ERŐTELJES ÉLET megtestesülése volt. "

 

Wattles úttörő munkát végzett, s a hajdani prémvadászokhoz hasonlóan kijelölte az ösvényt, amely utóbb széles közlekedési úttá vált — ezúttal a gazdagsághoz vezető úttá.

 

 

Asztali nézet